Blog  Interessante nieuwtjes en leuke foto's van onze evenementen

Winterstop!

Nu je langzaamaan dikke truien begint op te graven en je toch het liefst met een warm drankje op de bank zit, mag onze Tostibus ook een poosje binnen blijven.
We hebben een winterstop! Tijd om hier en daar wat te sleutelen en op te knappen, zodat Saar er volgend seizoen weer tegenaan kan.
Nu was ons laatste bericht op de site toch wel een aardig poosje geleden….
Daarom hier nog een klein overzicht van een aantal gave, gekke, bijzondere, gezellige plekken waar we met ons blauwe “scheurmonster”naartoe zijn gecrost.

Tostibus 2016

Tostibus 2016

MuseumMARKET 20 MAART ’16

Het is alweer maart! dan vraag je je natuurlijk af waarom dat zo specifiek benoemd moet worden…(ja inderdaad!) Nou… Dat betekent voor ons dat wij (met de Tostibus natuurlijk) bijna weer op pad gaan. Onze eerste stop dit jaar wordt de Museummarket in Amsterdam.
Saar zal daar geparkeerd staan tussen het van Gogh museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk museum en aangezien het museumMARKET heet, zijn er ook genoeg kraampjes met artistieke, grappige, mooie spullen om te bewonderen. Dus kom een kijkje nemen en dit alles is natuurlijk nog gezelliger onder het genot van een tosti, dus kom ook even langs bij ons!
1937493_792672567520454_2919596704960380965_n 1012070_666929483428097_7814880454866804410_n 10616343_666928380094874_4396811122070317160_n  Museum market

Een nieuwe motor voor Saar!

Saar heeft de afgelopen paar jaar als Tostibus rond “gescheurd” (nou ja, max 80 km per uur…), maar eigenlijk is het al een oud dametje.
Nu begon er aan het einde van vorig jaar dan ook hier en daar iets te rammelen. Tijd voor een bezoekje aan Chateau deux Chevaux (sjatoo deu sjevoo) vonden wij!
Dat werd niet zomaar een bezoekje, want Saar moest een nieuwe motor. Een week lang moest ze blijven, maar in de tussentijd werden we op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes over de vorderingen.
Na die zeven dagen wachten (we hadden inmiddels geen nagels meer over) mochten we Saar met haar nieuwe hartje weer ophalen!
En… ze doet het weer als vanouds! dus iedereen opgepast Saar scheurt weer, met bijna 90 km per uur, door het land.

oude motornieuwe motor

Tostibuskalender dec. 2015

Het was even zoeken en knutselen, maar dan heb je ook wat. Samen met Powerpoint en Paint een leuke kalender voor december gemaakt.
Na een druk jaar van allerlei leuke evenementen gaan we bijna de laatste maand van het jaar in. Er staan nog een paar leuke evenementen in de agenda van december.
Dit jaar zal eindigen met de gezellige Kersteditie van de  Museum market www.museummarket.nl in Amsterdam en in januari van 2016 staan we nog nog een keer in de Ahoy op de Love and Marriage beurs www.trouwplannen.nl in Rotterdam.
Na de beurs houden wij en Saar een winterstop en gaat de bus voor onderhoud naar de garage zodat ze er in 2016 weer fris en fruitig tegen aan kan!

Zoek je ons: Je kunt ons altijd volgen via Facebook en Twitter

SEE YOU!

Tostibus in promotiefilmpje “Sap & Kof”

Twee weken voor de opnames werden we gebeld of we het leuk vonden om voor een promotiefilmpje voor Obvion Hypotheken, onze bus een dagje uit te lenen.

Daar hoefden we niet lang over na te denken, want zo’n kans krijg je niet iedere dag.

4 november, 5:30 uur, hartje winter, op weg naar de Westergasfabriek in Amsterdam voor de opnames van het promotiefilmpje voor Obvion hypotheken.

We moesten vroeg zijn, omdat er veel shoots gedaan moesten worden. Onze bus zou omgebouwd worden, tot een sap en koffie- (Sap & Kof) bus. Uiteindelijk stond er een mooie espresso machine op de plaats van onze grillen en de rest was ingericht voor sapjes te maken en te schenken. Nu de acteurs en figuranten nog. Ik heb veel respect voor deze mensen gekregen. Hartje winter en dan sta je daar in je korte broekje en t-shirtje omdat het promotiefilmpje zich in de zomer afspeelt.

En dat allemaal voor 30 seconden, want zo lang duurt ongeveer een reclamespotje. Ondertussen is het op heel veel zenders op tv te zien geweest en nog steeds te zien.

Al met al, het was een leuk dag een dag om nooit te vergeten!

http://youtu.be/y7UR9XckpRM