06 38 33 95 13 sanna@tostibus.nl

18 november

Intocht Sinterklaas in Wageningen

De Tostibus als foodtruck op jouw feest

Je kunt onze Tostibus inhuren als foodtruck op festivals, bruiloften, bedrijfs- en privéfeesten. Het enige dat de foodtruck nodig heeft is een vlakke standplaats en een stroomaansluiting. Wij zorgen vervolgens voor de lekkerste tosti’s, (h)eerlijke kopjes koffie, thee, frisdrank, (bio)sapjes en smoothies. Daarnaast maken we wraps en soepen om je vingers bij af te likken en staan we bekend om ons huisgemaakte broodje pulled pork..

Voor kinderen en volwassenen

Onze hapjes en drankjes zijn niet alleen populair bij volwassenen, maar ook bij kinderen. De tosti’s vallen zelfs bij de allerkleinsten in de smaak. En dat we onze gerechten uit onze trouwe foodtruck serveren, maakt het natuurlijk helemaal af. Eigenlijk is een feestje niet compleet wanneer foodtruck er niet bij is.

Catering door Sanna’s Food

Met de Tostibus geven we het eten net dat beetje extra. Maar wist je dat je ons ook kunt boeken zonder foodtruck? Onder de naam Sanna’s Food verzorgen we de catering voor de meest uiteenlopende feesten. Onze huiskoks Anna & Sanne laten je genieten van de lekkerste gerechten. Bij jou thuis of op een feestlocatie. We brengen de gerechten helemaal op temperatuur bij je langs of we komen op locatie koken; live cooking dus!

De Tostibus of Sanna’s Food inhuren

Wil je van onze cateringdiensten gebruikmaken – met of zonder foodtruck? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten wat je wensen zijn. Samen bekijken we de mogelijkheden en maken we een plan om van jouw feest een groot succes te maken.

Reserveer ons vandaag nog voor jouw feestje!

Reserveren