Tostibus

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Onze bus werd in juli 1968 in Parijs gebouwd. 30 jaar lang heeft ze trouwe dienst gedaan als ambulance/hulpvoertuig bij de Franse brandweer in Sarralbe, een plaatsje in de Vogezen.

Daarna werd ze gekocht door een inwoner in het dorp die haar gebruikte om brocante meubelen mee te vervoeren. Onze bus werd in 2013 omgedoopt tot de Tostibus er stond toen iets meer dan 50.000 kilometer op de teller. Dat is maar ongeveer 1.100 kilometer per jaar. Toch was ze niet meer in perfecte staat.

Maak kennis met onze tostibus!

Wat heeft de Tostibus te bieden?

Tegenwoordig is de Tostibus een foodtruck met een nostalgisch uiterlijk, maar met een moderne keuken. Hierin bereiden wij onze overheerlijke good old tosti’s & more! Daarbij schenken we (h)eerlijke koppen koffie, thee, frisdrank én kan je ook bij ons terecht voor bier, wijn & fancy cocktails.

Onze foodtruck is al een beleving an zich, door zijn unieke uitstraling zijn wij op elk event een eyecather!

Onder de verkoopklep vind je de huidige eigenaresse van de Tostibus: Sanne. Zij heeft een bak aan horecaervaring en kent de regels omtrent hygiëne, allergieën en duurzaamheid. 

Wij streven naar kwalitatief goede gerechten, zelfbedacht en gemaakt. Bij ons kan je altijd terecht voor de tijdloze klassieke good old tosti’s & natuurlijk de vele varianten hiervan.

Wil jij de Tostibus inzetten op een festival, bedrijfs- of privéfeest? Laat het ons weten en neem contact op.

Wat de wens ook is, wij zorgen voor een unieke beleving met een assortiment geheel naar uw wens!

sfeerimpressie

De Tostibus als foodtruck op jouw feest!

Je kunt onze Tostibus inhuren als foodtruck op festivals, bruiloften, bedrijfs- en privéfeesten.

Onze hapjes en drankjes zijn niet alleen populair bij volwassen maar ook bij kinderen. De tosti’s vallen zelfs bij de allerkleinste in de smaak! Onze Tostibus is een beleving an zich omdat wij deze lekkere gerechten ook nog eens serveren uit onze mooie oude foodtruck!

Het feestje is niet compleet wanneer de Tostibus er niet bij is!

Recensies

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Tostibus was favoriet!

 

De tostibus was favoriet op Wie is de Mol? Fandag 2019. De look&feel van de bus maakte het plaatje compleet. Het contact vooraf aan het evenement ging heel goed. We konden snel schakelen wat fijn was. Een hele gezellige foodtruck met lekker wat eten in de smaakt valt bij een brede doelgroep.

Emilie de Mooij

20-03-2019

Verfrissend!

De Tostibus gehad op het personeelsfeest bij mijn brandweerkorps. Het was een fijne ervaring. De exploitant is uitermate flexibel in haar assortiment, dat bestond uit louter met hart en ziel gemaakte producten. Daarbij is de totale setting van de foodtruck prachtig om te zien. Aanrader !!

– Jeroen van Pluuren

09-03-2019

Tostibus bij Green Race Orienteering Run

Wat was het gisteren een mooie en geslaagde dag in Soest! De deelnemers kregen met de Lange Duinen een pittig zanderig parcours voorgeschoteld. Bij terugkomst konden de deelnemers genieten van heerlijke Tosti’s en een warm pompoensoep met passie en enthousiastme bereid door Sanne Flipsen van De Tostibus – Foodtruck. De Tostibus gaf een tevens een super gezellig sfeertje aan de start/finish locatie, waardoor veel mensen gezellig buiten voor de Tostibus rond het kampvuur bleven hangen.

– Judith Otten

03-12-2018

Waar wacht je op?