Tostibus was favoriet!

De tostibus was favoriet op Wie is de Mol? Fandag 2019. De look&feel van de bus maakte het plaatje compleet.

Het contact vooraf aan het evenement ging heel goed. We konden snel schakelen wat fijn was.

Een hele gezellige foodtruck met lekker wat eten in de smaakt valt bij een brede doelgroep.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Emilie de Mooij

20-03-2019

Verfrissend!!

De Tostibus gehad op het personeelsfeest bij mijn brandweerkorps. Het was een fijne ervaring. De exploitant is uitermate flexibel in haar assortiment, dat bestond uit louter met hart en ziel gemaakte producten. Daarbij is de totale setting van de foodtruck prachtig om te zien. Aanrader !!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jeroen van Pluuren

09-03-2019

Tostibus bij Green Race Orienteering Run

Wat was het gisteren een mooie en geslaagde dag in Soest! De deelnemers kregen met de Lange Duinen een pittig zanderig parcours voorgeschoteld. Bij terugkomst konden de deelnemers genieten van heerlijke Tosti’s en een warm pompoensoep met passie en enthousiastme bereid door Sanne Flipsen van De Tostibus – Foodtruck. De Tostibus gaf een tevens een super gezellig sfeertje aan de start/finish locatie, waardoor veel mensen gezellig buiten voor de Tostibus rond het kampvuur bleven hangen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Judith Otten

03-12-2018

De Tostibus op de Campus Safari

Tijdens de Campus Safari, een evenement ter ere van het 100-jarig jubileum van Wageningen University & Research, heeft de Tostibus heerlijke tostis geserveerd! Een vrolijke bus, met goede service en lekkere tostis!

♥ ♥ ♥ ♥

Lotte Demmink

08-10-2018

Tostibus

Fijne samenwerking, leuk team en heerlijke tosti’s!

♥ ♥ ♥ ♥

Marie-Sophie Bax

08-10-2018

Heerlijke tosti’s!

Wij hebben de Tostibus ingehuurd voor een start verhuur evenement in Pijnacker, samen met een barista. Een topcombi! De tosti’s waren heerlijk, de meeste mensen namen er minimaal twee. Alle communicatie met Sanne verliep ook erg prettig. We zouden ze zeker voor een volgende keer vragen!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Yvette van der Windt

04-09-2018

Heerlijke tosti’s

De tostibus stond op het NRC Zomerfestival en dat is erg goed bevallen. Van tevoren hebben we het menu afgestemd en ze hebben zelfs op ons verzoek een veganistische tosti aan het menu toegevoegd. Naast tosti’s verkochten ze ook wraps en salades. Onze bezoekers waren erg enthousiast en de tosti’s, wraps en salades vielen erg in de smaak. Bovendien zijn de twee meiden ook nog aardig. Kan niet anders zeggen dan een absolute aanrader als je op zoek bent naar een foodtruck.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tessa

30-07-2018